ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın yeni transferi kontenjana takılmayacak

Karşıyaka'nın yeni transferi kontenjana takılmayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın yeni transferi kontenjana takılmayacak

Türkiye'yi sarsan 6 Şubat'taki yüzyılın en büyük deprem felaketlerinin ardından FIFA'nın onayıyla ikinci kez uzatılan ara transfer döneminde son imzayı ofansif orta saha Nuri Fatih Aydın'a attıran Karşıyaka, yeni yıldızını yaş kontenjanına takılmadan oynatabilecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin yıktığı 11 ilimizdeki kulüplere verdiği özel izinle bu sezonluğuna ligden çekilen Spor Toto 1'inci Lig ekibi Yeni Malatyaspor'dan kiralanan Fatih, bu kulüplerin oyuncularına tanınan avantajdan da faydalanacak.Federasyon, 3'üncü Lig'de maçlarda 25 yaş ve üzerinde yalnız 10 futbolcunun 18 kişilik maç kadrosunda yer almasına izin verirken, deprem yüzünden takımları ligden çekilip farklı kulüplere transfer olan oyuncular bu kuraldan muaf tutuldu. Karşıyaka, 28 yaşındaki Fatih'i kontenjan engeline takılmadan maç kadrosuna yazabilecek. Yeşil-kırmızılı ekip, Fatih'le birlikte maçlarında 10 yerine 11 tane 25 yaş ve üzerinde oyuncu oynatabilecek.

Ara transferde toplam 6 takviye yapan Kaf-Kaf'ta Fatih'in gelişiyle mevcut kadrodaki 25 yaş ve üzeri oyuncu sayısı 14'e çıkarken, bu isimlerden 2 ay önce kulüp bulması istenen Okan Baydemir halen kadro dışı.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 2 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Yarbaşı’nın fıstığıyla üreticiye destek olacak
Sonraki Haber Mera İzmir'in çobanları da depremzedelerin yanında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?