ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’nın yeni Hergele Meydanı

Karşıyaka’nın yeni Hergele Meydanı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’nın yeni Hergele Meydanı

Karşıyaka eğlence sektörüne bomba gibi bir giriş yapmak üzere olan, işletmeciliğini Karşıyaka tribününe yıllarını vermiş semtin sevilen isimlerinden Ejder Güç ve Gökhan Kaynak’ın yaptığı Hergele, 19 Şubat’ta açılıyor.

İsmini Karşıyaka Tribün kültüründe önemli bir yer tutan “Hergele Meydanı”ndan alan, tüm Karşıyakalıların yeni buluşma noktası olmaya aday Hergele, 19 Şubat Cuma günü görkemli bir açılışla Karşıyaka eğlence sektörüne giriş yapacak.

Mavişehir Park Yaşam Sitesi ofislerinin bulunduğu 6523 sokak 32/A-E de, Et ve Balık Restoran konseptiyle müşterine hizmet vermeye hazırlanan Hergele, uygun fiyatları ve zengin menüsüyle tüm Karşıyaka’nın en popüler mekanlarından biri haline gelmeyi hedefliyor. İçinde çocuk oyunu alanı da bulunan Hergele, yalnızca gençlerin değil, tüm ailelerin de eğlence mekanı olmaya aday. Mekanın ortaklarından Ejder Güç, “Karşıyaka Arena’ya çok yakın bir noktada hizmet veriyoruz. İstiyoruz ki tüm maçlardan önce ve sonra taraftarımız burada bir araya gelsin, coşkuyu hep birlikte yaşayalım” diyerek Karşıyaka taraftarlarını Hergele’de gönüllerince eğlenmeye davet etti.

Haftanın üç günü fasıl, zengin kahvaltı ve çok daha fazlası

Yalnızca geceleri eğlenilen bir mekan olarak değil, gün boyu Karşıyakalılara hizmet verecek olan Hergele, sabahın ilk saatlerinde konuklarına uygun fiyatlarla çok zengin bir kahvaltı deneyimi sunuyor. Saat 09.00-11.00 arası servis edilen kahvaltının ardından, öğle yemeği servisinin başladığı mekan, akşamları da eğlencenin tek adresi olacak. Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri fasılla müşterilerini coşturacak olan Hergele, ilerleyen günlerde müzik çeşitlerini artırarak tüm Karşıyakalılara eğlence dolu dakikalar yaşatacak.

Sevgililer Günü’ne özel eğlence

Hergele’de yarın kutlanacak olan Sevgililer Günü’ne özel sürprizlerle dolu eğlenceli bir program da oluşturduklarını belirten işletmenin Halkla İlişkiler Müdürü Filiz Uzunoğlu, “Sevgililer Günü için tüm aşıkları mekanımıza bekliyoruz. Uygun fiyatlar, gruplara özel fix menüler ve Sevgililer Günü’nde yapacağımız fasıllı eğlenceyle Karşıyaka’nın tüm aşıklarına eğlence dolu anlar yaşatacağız” diyerek tüm Karşıyakalıları Hergele’ye davet etti.  Hergele'de eğlenceyi sonuna kadar yaşamak isteyen Karşıyakalılar 0533 225 69 27 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilecek.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KAMÜDER Başkanı Gültekin, beton zamlarına tepki gösterdi
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka ligde seriyi sürdürdü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?