ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın sponsorları hazır

Karşıyaka'nın sponsorları hazır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın sponsorları hazır

Karşıyaka Spor Kulübü'nde 12-13 Ağustos'ta düzenlenecek olağanüstü seçimli genel kurula tek aday olarak girmesi beklenen İlker Ergüllü, ekibiyle birlikte futbol ve voleybol şubeleri için dev sponsorluk anlaşmaları imzalamaya hazırlanıyor.

Tüm hedeflerini futbol ve voleybolda taraftarın özlemle beklediği şampiyonluk üzerine kuran Ergüllü ve kurmaylarının, İzmir'in iki güçlü markasıyla sponsorluk için şimdiden anlaştığı öğrenildi. Futbol takımı sponsorluğundan Karşıyaka'nın kasasına yeni sezonda en az 30 milyon TL'lik kaynak gireceği öğrenildi. Ergüllü ve yönetiminin kendi oluşturacakları bu rakamın üzerinde mali desteğin tamamını da kulübe hibe edecekleri belirtildi.

Yeşil-kırmızılı kulüpte 13 Ağustos'ta düzenlenecek kongrede İlker Ergüllü ve ekibinin iş başına gelmesinin ardından sponsorluk anlaşmaları için imzaların atılacağı açıklandı. Karşıyaka Sevdalıları Platformu adına konuşan geçmiş dönem başkanlarından Cenk Karace, ana sponsorlukların yanı sıra formaların belli bölümlerinde, salonda, tesislerde ve stadyumda sponsorluk sistemi ile kullanılacak olan reklamların da hazır olduğu bilgisini paylaştı. Kongreye odaklanan Karşıyaka'da seçimi bekleyen İlker Ergüllü ve kurmaylarının seçimin hemen ardından kulübün maddi ve manevi tüm kazanımlarını bir an önce hayata geçireceği vurgulandı.

Kongre öncesi tartışmaların da bitmediği Karşıyaka'da Başkan Turgay Büyükkarcı'nın yönetim dışından daha önce göreve getirdiği Futbol Şube Başkanı Ayhan Gültekin ve Osman Dal, görevi bırakma arifesine gelip ardından vazgeçti. Başkan Büyükkarcı'nın aday olmayacağını belirtmesi sonrası yetki karmaşasının yaşandığı Karşıyaka'da Gültekin ve Dal'ın dün ayrılık kararı aldıkları öğrenildi. İlker Ergüllü ve ekibinin bunun üzerine futbol takımıyla pazartesi günü başlayacak Bolu kampına eski yöneticilerden Ziyanur Hasbay ve Oktay Yeşil'in gitmesini istemesine Başkan Büyükkarcı'nın veto koyduğu iddiası ortalığı karıştırdı. Büyükkarcı'ya cephe alan taraftarlar, sosyal medyada sert açıklamalar yaparken, transferleri yapıp takımı kuran Gültekin ve Dal'ın kongreye kadar görevi sürdürecekleri öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 5 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 2
Önceki Haber Büyükkarcı: Yanlış algı yapıyorlar
Sonraki Haber AOSB Deresi’nde temizlik çalışmaları sürüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?