ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın planlanan altyapı tesislerine onay

Karşıyaka'nın planlanan altyapı tesislerine onay

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın planlanan altyapı tesislerine onay

Karşıyaka Spor Kulübü'nün altyapısını şaha kaldıracak ve kulübün geleceği için çok önemli olan Mavişehir'deki 100 dönümlük arazi için müjdeli haber geldi.

Karşıyaka Kulüp Başkanı Turgay Büyükkarcı'nın en büyük hayallerinden biri olan tesisin imzalarının atılması için gelecek hafta Ankara'ya gideceği öğrenildi. Büyükkarcı, Yenigün TV ekranlarında yayınlanan Spor Extra programında ilk kez Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan söz aldıklaını duyurmuş ve AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile konunun takipcisi olduklarını belirtmişti.

Tüm bürokratik işlemlerin tamamlandığını belirten Başkan Turgay Büyükkarcı, "Hamza Dağ'ın büyük gayretleriyle yürütüğümüz projeyi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum onayladı. Benim başkanlığımdaki en büyük hayallerimden biriydi. Mavişehir gibi semtimizin göbeğinde 100 dönümlük bir araziye sahip olmak ve oraya altyapılarımız için bir mabede çevireceğimizden dolayı çok mutluyum. Yapılacak tesisler kulübümüze kazandırılacak yeni sporcular ve maddi anlamda gelir olarak ne kadar değerli olacağını herkes görecek. Böyle bir işe sonlandırdığımız için çok mutlu ve gururluyum. Bu süreçte her zaman yanımızda olan, konuyu titizlikle takip eden değerli vekilimiz Hamza Dağ'a çok teşekkür ediyorum. 111 yıllık kulübümüzün böyle değerli bir tesise kavuşmasında Dağ'ın çok büyük emeği var. Bundan sonraki süreçte altyapı tesislerimizi inşa etmek için tüm enerjimizle çalışacağız. Mücevher gibi bir yerde tesisimiz olacak" dedi. Mavişehir'deki 100 dönümlük arazinin projesinde 2'si nizami ölçülerde olmak üzere 4 adet çim saha. Basketbol ve voleybol için spor salonu, 8 tenis kortu, halka açık alanlar , otopark, yürüyüş yolu yer alıyor.

Yenigün

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 2 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğlili çocuklar ağız ve diş sağlığı taramasından geçiyor
Sonraki Haber Bayraklı ve Karşıyaka’ya alternatif içme suyu hattı bağlanıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?