ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın kızlarından Salihli zaferi...

Karşıyaka'nın kızlarından Salihli zaferi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın kızlarından Salihli zaferi...

Voleybol Bayanlar 1. Lig A Grubu’nda Karşıyaka deplasmanda Salihli Belediyespor’u 3-1 yenerek yeni bir zafere daha imza attı.

Karşıyaka taraftarının yalnız bırakmadığı Karşıyaka voleybol takımı bu galibiyetle seride durumu 6-6’ya çıkardı.
Büyük bir çekişmeye sahne olan ilk seti Karşıyaka 25-23 alarak 1-0 öne geçti. İkinci sete hızlı başlayan Salihli Belediyespor iki teknik molaya da önde girdi. Skor avantajını sürdüren ev sahibi ekip seti 25-14 gibi farklı bir skorla alarak eşitliği sağladı: 1-1.
Üçüncü sette ilk teknik molanın ardından Karşıyaka taraftarının müthiş desteğiyle birlikte seti 25-17 kazanarak 2-1 öne geçti.
Dördüncü sette de Karşıyaka üstünlüğü sürdü. Bu seti de 25-15 kazanarak maçtan 3-1 galibiyetle ayrılan Kaf Kaf galibiyet serisini 6’ya çıkardı. 1-3’lük galibiyet ile ayrıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İşitme Engelliler Derneği'nden Yücel'e teşekkür plaketi...
Sonraki Haber Marketten Milli Piyango biletlerini çaldı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?