ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın hedefi seriyi 6 maça çıkarmak

Karşıyaka'nın hedefi seriyi 6 maça çıkarmak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın hedefi seriyi 6 maça çıkarmak

Son 2 maçını kazanıp 13 puanla 3'üncü sıraya tırmanan Karşıyaka, zirve yarışında önündeki 4 karşılaşmanın 3'ünü evinde oynayacak.

Ligde Play-Off hattına yerleşerek 5 puan önündeki lider Yeni Mersin İdmanyurdu'yla arasındaki farkı eritmeye uğraşan İzmir ekibi, bu haftadan itibaren 4'te 4 yaparak galibiyet serisini 6 maça çıkarmaya çalışacak. Yeşil-kırmızılı ekip, bu sezon 8 yıl sonra dönüp taraftarının müthiş bir atmosfer yarattığı Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda üst üste Edirnespor ve 1954 Kelkit Belediyespor'u ağırladıktan sonra Yomraspor deplasmanına çıkacak. İzmir temsilcisi, 4 maçlık seride Yomra sınavının ardından Amasyaspor FK'yı konuk edecek. Tamamı alt sıralardaki ateş hattından kurtulmaya çalışan rakiplere karşı oynanacak bu maçlarda toplanacak puanlar Kaf-Kaf'a zirve yolunu açabilir.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Müftü Gürler, muhtarlar gününü kutladı
Sonraki Haber Karşıyaka'da asılsız ihbar ekipleri seferber etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?