ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın gençleri kulüp bulamadı

Karşıyaka'nın gençleri kulüp bulamadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın gençleri kulüp bulamadı

Karşıyaka'da kadroda düşünülmeyen altyapı patentli 6 genç futbolcu kulüp bulamadı.

Yeşil-kırmızılılarda son 3 sezonda A takım kadrosunda yer alıp 55 maçta 8 gol atan 22 yaşındaki Özgür Güler, mutsuz olduğu gerekçesiyle Ağustos ayında kulüpten ayrılmak istediğini bildirdi. Yetiştiricilik bedelini ödeyecek kulüp bulamayan genç futbolcu, futbolu bırakma kararı aldı. Kaf-Kaf'ta 2017 yılından beri profesyonel olarak forma giyip 12 lig, 2 kupa maçında görev yapan 23 yaşındaki Mahir Aydın, Ağustos'ta sözleşmesini feshetti.
Geçen hafta transferi açan 3. Lig'den Manisaspor'la anlaşan Mahir, siyah-beyazlılar profesyonel sözleşme kontenjanını doldurunca imza atamayıp kulüpsüz kaldı. Kaf-Kaf'ta 2018'de profesyonel yapılıp ligde hiç süre alamayan Efe Fatih Eryener, yaz döneminde antrenmanlarda kadrodan elendikten sonra kulüp bulamadı. U19 takımından sezon öncesi A takımla denenip teknik heyetten geçer not alamayan Berat İş, Mevlüt Berkay Çidem ve Eniscan Atik de herhangi bir kulüple sözleşme imzalayamadı. U19 takımı için yaşları geçen futbolcular amatör transfer dönemi açılırsa şanslarını deneyecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Köy-Koop: Süt için süte değer
Sonraki Haber Toplu ulaşımda HES kodu sorgulama sistemine geçiş hazırlıkları başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?