ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın genç kızları yarı finalde...

Karşıyaka'nın genç kızları yarı finalde...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın genç kızları yarı finalde...

Karşıyaka, Bursa’da devam eden Türkiye Genç Kızlar Voleybol Şampiyonası'nın çeyrek finalinde nefes kesen dördüncü set sonrasında, çeyrek finalde son 2 yılın şampiyonu Eczacıbaşı'nı yenen Ankara temsilcisi İlbank'ı 3-1 mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı.

Karşılaşmanın ilk setini 25-17 kaybeden Karşıyaka ikinci setten itibaren oyuna ağırlığını koyarak 25-18 ve 25-22'lik setlerle 2-1 öne geçti.
Karşıyakalı genç kızlar 24-19 geriye düştüğü ve rakibinin 6 set sayısı şansını kullandırmadı ve müthiş bir geri dönüşe imza atarak seti 29-27 maçı da 3-1 kazanarak yarı finale yükseldi.

Yeşil kırmızılılar yarı finalde yarın saat 16:00'da Cengiz Göllü Spor Salonu'nda bir başka İzmir ekibi Rota Koleji ile final vizesi için karşı karşıya gelecek..

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir'den muhtarlara Atatürk portresi
Sonraki Haber Hamza Dağ'a önemli görev...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?