ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın en etkili transferi Abdülkadir

Karşıyaka'nın en etkili transferi Abdülkadir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın en etkili transferi Abdülkadir

Şampiyonluk umuduyla başladığı yeni sezonda hayal kırıklığı yaşayan Karşıyaka'da forvet Abdülkadir Akyıldız attığı gollerle yeşil-kırmızılı takımın tesellisi oldu.

Görevden ayrılan teknik direktör Cüneyt Biçer'in Altay ve Turgutluspor'dan eski öğrencisi olan Abdülkadir, yapılan 12 takviye arasında en isabetli transfer olarak göze çarptı.

Ligde Mardin 1969 (D), Kardemir Karabükspor (D), Büyükçekmece Tepecikspor (D), Karbel Karaköprü Bld ve son olarak Modafen filelerini sarsarak takımını ayakta tutmaya çalışan 28 yaşındaki golcü, kupada da Karabük karşısında gol sevinci yaşadı. Yeşil-kırmızılı takımın ligde kaydettiği toplam 12 golün 5'ine imzasını atan Abdülkadir, toplanan 13 puanın 6'sında skora katkı sağlayarak pay sahibi oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyespor'a sponsor
Sonraki Haber Arzu varsa, çözüm de vardır…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?