ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'nın Çınarları el emeği ürünler ile çocuklara umut oldu

Karşıyaka'nın Çınarları el emeği ürünler ile çocuklara umut oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın Çınarları el emeği ürünler ile çocuklara umut oldu

Karşıyaka Belediyesi Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi örgü kursu üyeleri, kalpleri ısıtan bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. Çınarlar, kurs kapsamında bir yıl boyunca büyük bir özenle hazırladıkları el emeği ürünleri Batman ve Trabzon'daki okullara ulaştırarak dayanışmaya güç kattı. Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “İyi yürekleri ve duyarlılıkları için kıymetli büyüklerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda çeşitli çalışmalar gerçekleştiren Karşıyaka Belediyesi, bir sosyal sorumluluk projesine daha dayanışmayla omuz verdi. 65 yaş ve üzeri vatandaşlara hizmet veren Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’nin üyeleri, ihtiyaç sahibi çocuklar için kolları sıvadı. Merkezin örgü grubu üyeleri, hazırladıkları el emeği göz nuru ürünleri ihtiyaç sahibi çocuklara gönderdi.

Örgü kursları kapsamında; yıl boyunca sevgiyle örülen yelek, bere ve atkı gibi kışlık ürünler, çocukların yaş grupları ve gereksinimleri doğrultusunda özenle hazırlandı. Merkez koordinasyonunda paketlenen ve lojistik süreçleri tamamlanan ürünler, Batman ve Trabzon'da belirlenen okullardaki öğrencilere ulaştırıldı. Daha önceki dönemlerde İzmir'deki hastanelere yeni doğan bebekler için battaniyeler örerek destek olan merkez üyeleri, ayrıca Ahbap İzmir gönüllüleriyle yürüttükleri ortak çalışma kapsamında da Ödemiş'teki bir köy okuluna sevgi ilmeklerini ulaştırmıştı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Kıymetli büyüklerimizin sevgiyle attığı her bir ilmek, Batman ve Trabzon'daki çocuklarımız için sevgi bağına dönüştü. Çınarlarımızın bilgi, birikim ve el emeklerini toplumsal bir faydaya dönüştürmelerinden, çocukların yüzlerinde bir gülümseme oluşturmalarından gurur duyuyoruz. Bu güzel dayanışmayı büyüten, kalpleri ısıtan ve emeğiyle katkı sunan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Karşıyaka Belediyesi olarak iyiliği, paylaşmayı ve dayanışmayı büyüten projelerin destekçisi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Ünsal: Çin'den çok etkilendim
Sonraki Haber Bugünün ve Yarının Karşıyaka'sı buluşması gerçekleştirildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?