ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı yöneticiler Kadir Gecesi’nde halkla birlikte iftar açtı

Karşıyakalı yöneticiler Kadir Gecesi’nde halkla birlikte iftar açtı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı yöneticiler Kadir Gecesi’nde halkla birlikte iftar açtı

Karşıyakalılar Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şubesi’nin geleneksel iftar organizasyonda buluştu.

Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şubesi’nin Kadir Gecesinde Karşıyaka Şehit Prof. İlhan Varank Anadolu Lisesi bahçesinde kurduğu iftar sofrasında Karşıyaka’daki kurum yöneticileri halkla birlikte iftar açtı.
Bine yakın Karşıyakalının “Merhamet Çınarının” altında bir araya gelerek açtığı iftarda dualar okundu. İftar sofrasına gelemeyen 400 ihtiyaç sahibi aileye de iftarlıkları evlerine servis edildi.
Karşıyaka Şehit Prof. İlhan Varank Anadolu Lisesi bahçesinde kurulan 155 yıllık Merhamet Çınarı iftar sofrasında Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Akyüz, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakkallı, Karşıyaka Esnaf Sanatkârlar Kooperatifi Başkanı Ahmet Erdağlılar, muhtarlar ve Karşıyaka’daki kamu kurum yöneticileri ve bine yakın Karşıyakalı bir araya geldi.
Karşıyaka 15 Temmuz Şehitler Camii imam-hatibi Hüseyin Kazan’ın duası ile açılan iftardan sonra Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şubesi Başkanı Kamil Karadeniz bir konuşma yaptı.
Ramazan ayı boyunca 20 binden fazla kişi ile iftar yapılacak
Ramazan ayında her gün bir hayırseverin katkısı ile iftar organizasyonuna başladıklarını belirten Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, bugünkü geleneksel halk iftarının Kadir Gecesi nedeniyle büyük katılım olmasından mutluluk duyduk. Başta Karşıyaka Kaymakamımız Sayın Özkan Demir ve Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Ali Rıza San olmak üzere katılım sağlayanlardan Allah razı olsun dedi
Karadeniz konuşmasında Türk Kızılay’ının 81 ilde 38 ülkede geleneksel olarak iftar verdiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü.  “ Hayırseverlerin az çok demeden yaptığı yardımların doğru şekilde gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşılması ve bu yardımların devamlılığını sağlamak, ancak ilkeli ve şeffaf olarak yapılan çalışmalarla mümkündür. Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi, gıda çeki, giysi yardımlarımız yoğun şekilde devam ederken, aynı zamanda ilçemizdeki kurumlarımızla da projeler geliştirerek destek veriyoruz. Bu yıl 20 binden fazla kişi ile birlikte iftar yapacağımızı hedefledik. 
İftarını açan vatandaşlar yüzlerce kişi ile bir arada iftarını açmaktan büyük keyif aldıklarını, güzel birlikteliği sağlayanlara teşekkür ettiler.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmirli gazeteciler Gappi ile devam dedi...
Sonraki Haber Yürüyen merdivenler yürümüyor!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?