ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı tenisçi Miray, 16 Yaş tek ve çiftlerde Türkiye Şampiyonu oldu

Karşıyakalı tenisçi Miray, 16 Yaş tek ve çiftlerde Türkiye Şampiyonu oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı tenisçi Miray, 16 Yaş tek ve çiftlerde Türkiye Şampiyonu oldu

İZTİK’in Karşıyakalı tenisçisi Miray Müge Kesal, Tarsus Tenis İhtisas Kulübü’nün ev sahipliğinde TTF tarafından düzenlenen 16 Yaş Türkiye Kış Kupası’nda tek ve çift bayanlarda şampiyon oldu.

2 kupa birden kazanan Miray Müge Kesal, final maçında, Aslı Burak Tezcan’ı 6-3 ve 6-3’ lük skorlarla 2-0 yenerek kürsüye şampiyon olarak çıktı.
Çift bayanlarda Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü oyuncusu Aleyna Özer ile partner olan Miray Müge Kesal, rakipleri Ankara Tenis Kulübü’nden Nil Gödekli- Naz Acar ile yaptıkları final mücadelesini 6-1 ve 6-1 lik skorlarla 2-0 kazandı.
2 kategoride set vermeden çift şampiyonluk kazanan Karşıyakalı Miray Müge Kesal bu başarısıyla da milli takıma göz kırptı. 
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karabağlar, İstiklal Marşı'nın 101. yılını kutladı
Sonraki Haber İstiklal Marşı'nın kabulünün 101. yılı törenle kutlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?