ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı Romanlar iftarda buluştu

Karşıyakalı Romanlar iftarda buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı Romanlar iftarda buluştu

Ramazan Ayı boyunca, farklı mahallelerde kurulan iftar sofralarında Karşıyakalıları bir araya getiren Karşıyaka Belediyesi, bu kez Örnekköy’de yaşayan Romanlarla iftarın bereketini paylaştı.

İftara Başkan Akpınar’ın yanı sıra, CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. Pazaryerinde gerçekleştirilen etkinlik için dev sofralar kuruldu ve yaklaşık 2 bin Roman vatandaş biraraya geldi.Ney dinletisinin ardından, dualarla iftar yapan Örnekköylüler, Ramazan Ayı’nın bereketini paylaştı. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Akpınar, iftara katılanlarla fotoğraf da çektirdi.Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Ramazan Ayı’nın tüm güzelliklerini Karşıyakamızda birlikte paylaşıyoruz. Bugün bu bereketli soframızda Roman kardeşlerimiz ile buluştuk. Huzur ve kardeşlik içinde nice bayramlara ulaşmayı diliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yorumsuz
Sonraki Haber Yönetim Danışmanlığı Zirvesi ikinci kez İzmir’de düzenleniyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?