ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyakalı öğrenciler deprem tatbikatında tam not aldı

Karşıyakalı öğrenciler deprem tatbikatında tam not aldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı öğrenciler deprem tatbikatında tam not aldı

İçişleri Bakanlığı’nın öncülüğünde 81 ildeki okullarda gerçekleştirilen depreme hazırlık tatbikatlarından biri de İzmir depreminden yoğun şekilde etkilenen Karşıyaka’da gerçekleştirildi.

Karşıyaka Selçuk Yaşar Ortaokulu’ndaki tatbikata, Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu da izledi.
Yüzlerce öğrencinin katıldığı tatbikatta, deprem alarmı verilmesinin ardından, o sırada sınıflarında bulunan öğrenciler, sınıflardaki masaların altına elleri ile kafaları koruyarak saklandı. Daha sonra bulundukları yerleri hızla terk ederek bahçeye çıktı. Bahçede toplanan öğrencilere Okul Müdürü Özcan Bakır depremden korunma tedbirleri ile ilgili bir konuşma yaptı. Daha sonra öğrencilere hitap eden Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Türkiye’nin birinci derecede deprem kuşağında bulunması dolayısıyla, depreme her zaman ve her yerde hazırlıklı olunması gerektiğini ifade ederek, buna okullarında eğitim gören öğrencilerin de dahil olduğunu ve bu yüzden tatbikatların gerçekleştirildiğini söyledi. 
Haber ve fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor’dan Kadına Şiddet için kadınlara ücretsiz savunma sporu!
Sonraki Haber Karşıyaka, Ceyhanspor deplasmanında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?