ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı muhtarların müftü ziyareti

Karşıyakalı muhtarların müftü ziyareti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı muhtarların müftü ziyareti

Karşıyakalı mahalle muhtarları Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler'i makamında ziyaret etti.

Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkan Vekili, Donanmacı Mahallesi Muhtarı Coşkun Zenginer, Tuna Mahalle Muhtarı Hüseyin Koçoğlu, Alaybey Mahallesi Muhtarı Servin Akkuş, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı Hanımşah Han, Goncalar Mahalle Muhtarı Ali Cansız, Zübeyde Hanım Mahallesi Muhtarı Rahmi Nalbantoğlu, Örnekköy Mahallesi Muhtarı Avni Yüksel, Karşıyaka müftüsü İsa Gürler'i makamında ziyaret etti.
Müftü Gürler; Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ün  ifadesiyle "demokrasinin temel taşı "olan, mahalle sakinlerinin problemlerine çare bulmak için büyük gayret gösteren ve büyük bir özveriyle görev yapan muhtarlarımızın  ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederken, tüm muhtarlarımıza kolaylıklar, sağlık ve afiyetler diliyorum " dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Fizyoterapist eğitmenden özel pilates...
Sonraki Haber Ayak Tenisinde final günü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?