ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı kadınlardan müftü Gürler'e ziyaret

Karşıyakalı kadınlardan müftü Gürler'e ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı kadınlardan müftü Gürler'e ziyaret

Karşıyaka İş Kadınları Derneği Başkanı Nil Güneri ve Yönetim Kurulu Üyeleri Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler'i ziyaret etti.

Karşıyaka İş Kadınları Derneği Başkanı Nil Güneri ve Yönetim Kurulu Üyeleri Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı ve Müftü Gürler'e ve mesai arkadaşlarına başarılar diliyoruz dedi. 
Müftü Gürler de Ekim ayının ilk haftasının Camiler ve Din Görevlileri Haftası olarak kutlandığını, hafta dolayısıyla kendisini ziyaret eden İş Kadınları Derneği Derneği Başkanı Nil Hanım'a ve Yönetim Kuruluna teşekkür ettiğini  belirterek kadınların toplumsal hayatta aktif rol almalarının memnuniyet verici olduğunu söyledi ve "insanların sırf insan olduğu için saygın ve değerli görüldüğü, sosyal ve kültürel haklarda kadının ikinci sınıf olarak görülmediği, her türlü şiddet ve ayrımcılığın son bulduğu, kız çocuklarının ve kadınların aile içi şiddet, eğitim ve cinsiyet ayrımcılığı gibi çeşitli olumsuzluklara, haksız tutum ve davranışlara maruz kalmadığı, kadın cinayetlerinin son bulduğu, sevgi dolu bir dünya diliyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Müftü Güler'den muhtar Pusat'a geçmiş olsun ziyareti
Sonraki Haber Ergüllü: KSK'de yok sayıldım!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?