ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı kadınlar Anneler Günü'nü huzur evinde erken kutladı

Karşıyakalı kadınlar Anneler Günü'nü huzur evinde erken kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı kadınlar Anneler Günü'nü huzur evinde erken kutladı

Karşıyaka İş Kadınları Derneği (KAR İŞKAD) anneler gününü huzurevindeki anneler ile kutladı.

Karşıyaka İş Kadınları Derneği Anneler Günü nedeni ile Karşıyaka Belediyesi Zübeyde Hanım Huzurevinde bulunan anneleri ziyaret etti. Oradaki annelere kuaför, manikür, pedikür hizmeti vererek anneleri sevindirerek, bir ilke daha imza attı.

Saç, el ve ayak bakımları yapıldı

Zübeyde Hanım Huzurevinde düzenlenen Anneler Günü etkinliğinde Suzan Divrik Meslek Lisesinin Kuaförlük bölümümde okuyan öğrenciler, büyüklerinin saç, el ve ayak bakımını yaptılar. Huzurevindekiler bu etkinliği düzenlenmesinden çok mutlu olduklarını, KAR-İŞKAD a ve öğrencilere teşekkür ettiler.

Etkinlikte bulunan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, yaşlılarına sahip çıkanlara yaşlandıklarında da birilerinin mutlaka sahip çıkacağını belirterek şunları söyledi “Yaşlılarımıza mutlaka sahip çıkmalıyız. Bu gün yaşlımıza sahip çıkarsak bugünün küçükleri de bunu görecek yaşlandığımızda onlar da bize sahip çıkacaklardır.”

Etkinliği düzenleyen KAR-İŞKAD’lı kadınlara, Başkan Nil Güneri ile Suzan Divrik Meslek Lisesinin yönetici ve öğrencilerine de teşekkür eden Kaymakam Yücel, huzur evindeki kadınların ellerini tek tek öperek anneler gününü kutladı.

Huzur Evindeki etkinliğe Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, KAR-İŞKAD Başkan Nil Güneri, dernek üyeleri, Huzurevi Müdürü Gülçin Halatçı, BESİAD Başkanı Ali Akdaş ve KASİAD Başkan Yardımcısı Burcu Genes,  Suzan Divrik Okul Müdür Vekil Serap Ovacıklı katıldı.

KAR-İŞKAD Başkan Nil Güneri etkinliğe katılan ve desteklerini esirgemeyenlere teşekkür ederek, KAR-İŞKAD olarak toplum yararına olan etkinliklerinin devam edeceğini söyledi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka voleybolda kupalarını aldı...
Sonraki Haber Karşıyaka Halk Eğitim'den iş garantili kurs

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?