ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı İş Kadınları Hemşireler Günü'nü unutmadı

Karşıyakalı İş Kadınları Hemşireler Günü'nü unutmadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı İş Kadınları Hemşireler Günü'nü unutmadı

Karşıyaka İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD) Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi hemşirelerinin gününü kutladı.

KAR-İŞKAD Başkanı Nil Güneri, Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhemşiresi Sevgi Çınar’ın bir yakınını kaybetmesi ve pandemi nedeniyle kutlamanın geciktiğini söyledi.

Başkan Güneri, tüm hemşirelerin hemşirelik haftasını kutlamak için Başhemşire Çınar’ı beklediklerini belirterek, “Hemşirelik haftasını kutladık hem de taziyede bulunduk.” dedi.

Başkan Güneri, hemşirelerin sağlık problemleri olan insanların, bir tıbbi kuruluşa başvurmalarından ayrılmalarına kadar olan bütün süreçlerde birebir yanlarında olan bir sağlık personeli olduğunu vurgulayarak şunları söyledi. “Dünyayı esir alan Coronavirüs pandemisinde gecesini gündüzüne katan, yaşatmak için hayatlarını hiçe sayan, sağlık hizmetlerinin sunumunda etkin bir rol oynayan ve mesleklerini büyük bir fedakarlıkla yerine getiren bütün hemşirelerimizin, Hemşireler Gününü ve Hemşireler Haftasını kutluyoruz”

KAR-İŞKAD Başkanı Nil Güneri ve Yönetim Kuru üyeleri tarafından hemşireler günü nedeniyle hazırlanan plaket tüm hemşireler adına Başhemşire Sevgi Çınar’a verildi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'ya TBF'den yine ceza
Sonraki Haber Kardeş şehirler el ele verdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?