ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı İş Kadınları hastanede yeni annelerin gününü kutladı

Karşıyakalı İş Kadınları hastanede yeni annelerin gününü kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı İş Kadınları hastanede yeni annelerin gününü kutladı

Karşıyaka İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD) Anneler Gününde hastanede yeni anne olanların Anneler Günü'nü kutladı.

KAR-İŞKAD’lı kadınlar Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doğum yapan annelerin ve hemşirelerin gününü kutlayarak, onlara çeşitli hediyeler verdi.

KAR-İŞKAD Başkan Nil Güneri, karşılıksız tek sevgi annenin çocuğuna duyduğu sevgi olduğunu belirterek şunları söyledi. “Karşılıksız sevgi ve fedakarlığın simgesi olan tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun. Vefat eden annelerimize de Allah’tan rahmet dilerim. KAR-İŞKAD yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte hastanede doğum yapan ve anne olmanın mutluluğunu yaşayan hemşirelerimizin Anneler Gününü kutlamak istedik. KAR-İŞKAD kadınlar derneği olarak annelerle birlikte olmanın onları anneler gününde yalnız bırakmamanın gerektiğine inanarak oraya gitmeyi görev saydık. Bizleri gördüğünde çok mutlu olduklarını görmek çok güzel bir duyguydu. Yeni annelerimiz ile Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevgi Çınar hanımefendi ve hemşirelerimizin bu ziyaretimizden memnun olduklarını görmek bizi çok sevindirdi” dedi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Urla’da Enginar Festivali bereketi
Sonraki Haber ​İngiltere Büyükelçisi’nden İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?