ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı iki efsane adına park

Karşıyakalı iki efsane adına park

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı iki efsane adına park

Karşıyaka Spor Kulübü’nün basketbol ve futbol branşlarındaki önemli isimlerinden Atakan Karakaplan ve Arif Dökel’in isimleri bugün düzenlenen törenle yeni açılan parklara verildi.

1933 yılında Karşıyaka’da doğan Arif Dökel senelerce KSK’de top oynadıktan sonra 1969-1970 sezonunda teknik direktörlük yaparak takımı şampiyonluğa ulaştırdı. KSK’nin tarihinde önemli bir yeri olan efsanenin ismi Dedebaşı Mahallesi 6100 Sokak’ta yer alan bir parka verildi. Açılışa Arif Dökel de katılım sağlarken, Dökel ailesini temsilen Fatih Dökel konuşma yaptı.
Karşıyaka basketboldaki başarılarında önemli bir payı olan Atakan Karakaplan 1945 yılında İzmir’de doğdu. Karşıyaka Spor Kulübü’nde basketbol ile başladığı sporculuk kariyerine sayısı başarı sığdıran, teknik direktörlüğü ile başarılı sporcuların gelişmesine katkı sunan Karakaplan’ın adı da Mustafa Kemal Mahallesi 6794/1 sokaktaki bir parka verildi.
Yazı ve Fotoğraflar: Esat Erçetingöz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Tyus'un henüz hazır değil
Sonraki Haber Karşıyaka Kızılay’dan Tepecik Araştırma'ya destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?