ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı futbolcular Dumlupınar Şehitliği'ni ziyaret etti

Karşıyakalı futbolcular Dumlupınar Şehitliği'ni ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı futbolcular Dumlupınar Şehitliği'ni ziyaret etti

Yeni sezon hazırlıklarını Afyon'da sürdüren Karşıyaka, dün Dumlupınar Müzesi'ni, Atatürk Evi'ni ve Dumlupınar Şehitliği'ni ziyaret etti.

Yeşi kırmızılılarda Teknik Direktör Mesut Toros ve Takım Kaptanı Mustafa Aşan "Kuruluşun ve kurtuluşun toprakları Dumlupınar ilçemizi ziyaret ettik. Alan kılavuzu Habib Akalın bizlere burada yaşanan mücadelenin detaylarını anlattı. Özellikle baba oğul olayı bizi çok duygulandırdı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emri ile Dumlupınar'dan başlayıp ülkemizin kurtuluşu ile sona eren bu mücadelede şehit olan ecdadımızı rahmet ve saygı ile anıyoruz" açıklamasında bulundu.

Karşıyaka günü dinlenerek geçirirken akşam Özgür'ün doğum gününü kutladı. Yeşil kırmızılılar bugün saat 18:00'da hazırlık karşılaşmasında Yozgat 1959 ile karşılaşcak.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İyi Parti'li Berber'den Başkan Tugay'a tebrik ziyareti
Sonraki Haber Bostanlı Rotary'den ''Her Kitap Bir Umut'' konseri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?