ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı esnafa MHP’den dost eli

Karşıyakalı esnafa MHP’den dost eli

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı esnafa MHP’den dost eli

MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı, haftada 4 gün ilçe esnafını ziyaret ederek, sorunlarına çareler arıyor. Sahadaki çalışmalarının Karşıyakalı esnaftan takdir topladığına dikkat çeken MHP İlçe Başkanı Akif Yılmaz, Eylül ayında partilerine büyük katılım beklediklerini vurguladı

Siyasi çalışmalarının yanı sıra, sosyal, ekonomik ve kültürel çalışmalarıyla dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi Karşıyaka İlçe Teşkilatı, sahadaki çalışmalarına ağırlık veriyor. Mahalle muhtarları ve esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinleyen MHP İlçe Başkanı Akif Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan ekipler, esnaf kuruluşlarını da ziyaret programlarına ekledi.

Esnaf takdir ediyor
Son olarak,  Çiğli Esnaf ve Sanatkar Odaları Başkanı Arif Altıkula ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Bayram'ı ziyaret ederek, esnafların sorunları hakkında bilgi alan Başkan Yılmaz, şunları söyledi: “Hafta sonu yönetim kurulu toplantımızda planlama yaparak, haftanın dört günü sahada olmaya gayret gösteriyoruz. İlçenin bütün mahallelerindeki esnafı, muhtarları, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Sorunlarını dinleyerek, çözebileceklerimize yardımcı oluyoruz. Diğerlerini ise ilgili birimlere taşıyoruz. Esnafımızla sıcak bir diyalog halindeyiz. Daha önce oldukça fazla sayıda eleştiri alırken, bu çalışma dönemimizde yüzlerce esnafımızı ziyaret ettiğimiz halde, bunun yok denecek kadar azaldığını gördük. Esnafımızın ve Karşıyakalıların çalışanı takip ve takdir ettiğini bizzat sahada gördük. Kendilerine şükran borçluyuz.”

Karşıyaka için…
MHP İlçe Teşkilatı olarak tüm çalışmalarında temel amaçlarının ilçeye katkı sağlamak olduğunu vurgulanan Başkan Yılmaz, şöyle devam etti: “ Çalışmalarımızı bir plan dahilinde sürdürüyoruz. Kış aylarında sokaktaki can dostlarına yönelik proje geliştirdik. Hayvan Hakları Komisyonu kurduk. Sokak hayvanlarına barınma yerleri ve yiyecek-su takviyesi sağladık. Bunun yanında, muhtarlıklarımızda mini kütüphane oluşturarak mahalle halkımızın faydasına sunduk. Ayrıca, Karşıyaka'daki parklardaki su israfını belediye meclisinin gündemine getirerek, çözüm önerilerinde bulunduk. Ancak belediye bu konuda herhangi bir çalışmada bulunmadı. İsraf hala devam ediyor. İlçemizin işsizlik sorununa çare bulmak için çabalarımız da devam ediyor.”

İlçeye esnaf odası
Esnaf odalarının Karşıyaka'da şube a ması gerektiğini daha evvel dile getirdiklerini ifade eden Başkan Yılmaz, “Esnafımız küçük bir işi için bile Konak’a, Buca'ya veya Çiğli'ye gitmek zorunda kalıyor. Bu da esnafımızın çok değerli olan bir günlük mesaisini alıyor. Zaten zor durumda olan esnafı daha zora sokmamak gerektiğine inanıyorum" dedi.

Başkan Akif Yılmaz liderliğindeki MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı üyeleri, haftada dört gün sabah kurumsal ziyaretler gerçekleştiriyor.  Öğleden akşam saatlerine kadar esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinliyor. Akşam ise taziye, düğün vb gibi sosyal etkinliklere katılıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da dümene Cüneyt Biçer geçti
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Burak Can Yıldızlı transferini açıkladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?