ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı din görevlileri maaşları evlere götürüyor

Karşıyakalı din görevlileri maaşları evlere götürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı din görevlileri maaşları evlere götürüyor

Korona Virüs tedbirleri kapsamında evinden çıkamayan +65 yaş grubunun maaşlarını bankadan çekip, kendilerine ulaştıran Karşıyakalı din görevlileri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Karşıyaka İlçe Müftülüğünde çalışan din görevlileri, Karşıyaka Vefa Sosyal Destek Grubu bünyesinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Kendilerine iletilen “maaşlarımızı çekebilir misiniz?” notu üzerine talep edilen evlere gidip, gerekli evrakları aldıktan sonra bankadan maaşları çekiyor ve evlerinden çıkamayanlara imza karşılığı teslim ettikten sonra da evrakları bankaya teslim ediyorlar.
Karşıyaka’da çalışmalarını talep karşısında sürdüren Karşıyakalı din görevlileri ihtiyaç sahiplerinin de isteklerini yerine getiriyorlar.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber EÜ, Covid-19 çalışmalarını internet üzerinden paylaşıma sundu
Sonraki Haber Orman İzmir’de 1.5 milyon liraya ulaşıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?