ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı bisikletçi kaza kurbanı

Karşıyakalı bisikletçi kaza kurbanı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı bisikletçi kaza kurbanı

Karşıyaka Belediyespor Kulübü bisikletcilerinden Zeynep Aslan kaza kurbanı oldu.

Karşıyaka Belediyespor'un geçtiğimiz yıl kurduğu bisiklet takımının başarılı kadın sporcularından birisi olan Zeynep Aslan'ın bisikletiyle seyir halindeyken karşı yönden gelen bir aracın çarpması sonucu vefat etmesi büyük üzüntü yarattı.
Çiğli'nin Kaklıç Mahallesi yakınında antrenman sırasında tali yoldan çıkan bir kamyonun altında kalarak can veren bir çocuk annesi 32 yaşındaki sporcunun ölümü  spor camiasında büyük üzüntüye neden oldu. Olay yerinde vefat ettiği belirlenen Aslan’ın cenazesi, Adli Tıp Morgu’na kaldırılırken kendisine çarpan kamyon şoförü gözaltına alındı.
Görgü tanıkları, bölgede yol çalışması yapıldığını, bu sırada tali yoldan çıkan kamyon sürücüsünün seyir halindeki Zeynep Aslan’ı görmeyerek çarptığını belirtti. Makine teknikeri olan Aslan son olarak geçtiğimiz Ağustos ayında Bursa’da düzenlenen Gran Fondo Biisiklet Yarışı’nda kadınlar kategorisinde birinci olmuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 4 Kızgın 1
Önceki Haber İzmir’de deniz ulaşımı yükseliyor
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'ya ceza!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?