ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı amatörlerden başkan Tugay’a teşekkür

Karşıyakalı amatörlerden başkan Tugay’a teşekkür

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı amatörlerden başkan Tugay’a teşekkür

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Yönetim Kurulu, Karşıyaka amatör futbol kulüpleri adına Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’a teşekkür etti.

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Altınkalp, “Korona Virüs salgını nedeniyle amatör futbol faaliyetleri ve alt yapı çalışmalarına izin verilmedi. Bu nedenle de büyük mağduriyet yaşadık. 1. Ve 2. Amatör liglerin oynatılmamasıyla da yatırımlarımız boşa gitti. En az para harcayan ekip bile TFF ve İASKF katkı bedelleri, antrenör, lisans, aktarma ücretleri olarak 10 bin TL’nin üzerinde para harcadı. Bunun yanı sıra bu dönem içinde de çalışanlara ve antrenörlerin sözleşmeli olması nedeniyle ödenen ücretleri ve alınan maç ile antrenman malzemeleri de eklenince amatör kulüpleri kapanma aşamasına getirdi. Çoğu kulübümüz başkanları ceplerinden verdikleri paralar ile kapısına kilit vurulmasını önledi. Çoğumuz bankalardan kredi çektik, kulübün borçlarını ödedik. Bu dönemde Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın kulüplerimizin imdadına karınca kararınca yetişmesi bile bir can suyu oldu. Kendisine teşekkür ederiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka sezonun son maçında berabere kaldı
Sonraki Haber Bayraklı Belediyesi her gün can dostları besliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?