ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'dan Van maçına özel hatıra bileti kampanyası

Karşıyaka'dan Van maçına özel hatıra bileti kampanyası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'dan Van maçına özel hatıra bileti kampanyası

Karşıyaka'da yönetim, devre arasının ardından 20 Ocak'ta iç sahada Van Büyükşehir Belediyespor'la oynanacak ikinci yarının ilk maçı öncesi kampanya başlattı.

Ligde 2 Aralık'ta oynanan Adıyaman 1954 karşılaşmasından önce hafta içinde taraftarla birlikte tribün kampanyası düzenleyip Atatürk Stadı'na 10 bine yakın seyirci çeken yeşil-kırmızılılar, bu kez hedefi 15 bin kişi olarak belirledi. Maça yaklaşık 1 ay kala kampanyanın startını veren Kaf-Kaf, 25 TL'den hatıra biletleri bastırıp satışına başladı. Biletlerin üzerinde, "Zor günde oradaydım. Yönetimi, futbolcusu, çalışanı ve taraftarıyla destek zamanı. Takımına sırt çevirmeyip her şartta Karşıyaka Spor Kulübü'ne destek vermekten çekinmeyen yeşil-kırmızı sevdalılarının nişanesi olan bu bilet, sahibi tarafından gururla saklanacaktır" sözleri basıldı.

Hatıra biletleri için afişler hazırlatıp ilçedeki iş yerlerine astırmaya başlayan Karşıyaka'nın tribün kampanyasıyla ilgili hazırlattığı özel videoda da, "Karşıyakalı olmak başkaldırıdır. Yağcılığa, hırsızlığı, boyun eğmeye karşıdır. Tam 106 yıl önce olduğu gibi sen de şimdi başkaldır. Takımının zor gününde ona karşıdan bakma, yanında ol. Başka Karşıyaka yok, semtinin başka takımı da. 20 Ocak 2019'da Van maçında, 'Oradaydım' diyebilmek için biletini al. Takımına sahip çık" ifadeleri yer aldı.

Satılan hatıra biletlerinden elde edilecek tüm gelirin takıma dağıtılacağını söyleyen Başkan Vekili Gökhan Şensan, "Grubumuzdaki birçok takımda paralarını tahsil edemeyen futbolcular toplu olarak Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruyor. Bizde arma sevdasıyla oynayan futbolcularımızın hiçbiri bu yolu seçmedi. Takıma 300 bin TL civarında ödeme yapmamız gerekiyor. Bu ödemeyi taraftarımızın desteğiyle yapacağız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mahkeme kararını verdi: İZBAN'da seferler durdurulacak
Sonraki Haber Karşıyaka Sakize Lahur İHL Masa Tenisinde namağlup şampiyon...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?