ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'dan kaleye ikinci takviye

Karşıyaka'dan kaleye ikinci takviye

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'dan kaleye ikinci takviye

12 Ağustos'taki olağanüstü kongre süreci nedeniyle transferde beklemeye geçen Karşıyaka'da sorun çözülürken imzalar yeniden başladı.

Karşıyaka'da futbol şube yönetimi dün, "Yalnız bırakılıyoruz" açıklaması yaparken, şubede görev yapan Ayhan Gültekin ve Osman Dal, seçime tek aday olarak girmesi beklenen İlker Ergüllü'yle bir araya geldi.Başkan Büyükkarcı ve yönetimden futbol şubede transfer görüşmeleri yapabilmek için vekaletname alan Ergüllü, iki isimle konuşup sorunları çözdü. Ergüllü yönetiminde transfere yeniden başlayan Karşıyaka, Çorumspor'dan cuma günü anlaşıp takımla antrenmanlara başlattığı sol kanat Enes Nalbantoğlu'nun bonservisini aldı. Yeşil-kırmızılılar kaleye Haydar Yılmaz'dan sonra ikinci takviye olarak geçen sezon aynı gruptaki Belediye Kütahyaspor'da 31 maçta fileyi koruyan 28 yaşındaki Hasan Sürmeli'yle anlaştı. Karşıyaka'nın 8'inci transferi olan Hasan da imza atacak.

dha

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir metro istasyonlarında ''Eşitlik Koridorları''
Sonraki Haber Kar-Dik 35. Yılını kutluyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?