ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'dan Hamamcı ve Vekiloğlu'na vefa

Karşıyaka'dan Hamamcı ve Vekiloğlu'na vefa

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'dan Hamamcı ve Vekiloğlu'na vefa

Karşıyaka Spor Kulübü yönetimi, futbol takımını 1995 yılında son kez Süper Lig'e çıkaran kulübün eski teknik direktörlerinden Hüseyin Hamamcı ve basketbol takımına 1987'de ilk lig şampiyonluğunu yaşatan Nadir Vekiloğlu'na büyük vefa örneği sergileyecek. Yeşil-kırmızılılar, Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde bulunan futbol sahası ve basketbol salonuna yaşayan iki efsane ismin adını verecek.

Kaf-Kaf, uzun yıllar futbolcu, teknik direktör ve sportif direktör olarak kulüpte görev yapan Hamamcı'nın adını A takım futbol sahasına, 1986-87 sezonunda basketbolda lig ve Cumhurbaşkanı Kupası'nı kazanan takımın çalıştırıcısı Vekiloğlu'nun ismini de basket salonuna verme kararı aldı. Başkan Turgay Büyükkarcı, kararı mayıs ayında alıp koronavirüs pandemisi nedeniyle hayata geçiremediklerini, tadilatlar bitince tabelaların asılıp pandemi sonrası ileri bir tarihte tören yapılacağını açıkladı.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova Belediyesi can dostlarının yanında
Sonraki Haber Süt Kuzusu Bergama, Kınık ve Dikili ile buluşuyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?