ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'dan depremde zarar görenlere kişisel bakım...

Karşıyaka'dan depremde zarar görenlere kişisel bakım...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'dan depremde zarar görenlere kişisel bakım...

Karşıyakalı berber Volkan Berber, Karşıyaka Belediyesi'nin desteğiyle depremzedelere kişisel bakım ve temizlik yapılmasına öncü olarak deprem çadırında ücretsiz hizmet vermeye başladı.

İYİ Parti'den sonra CHP'de de aktif olarak halkla bütünleşmeyi başaran Karşıyakalı Volkan Berber, "Karşıyaka Belediyesi ve gönüllü meslektaşlarımız olarak depremde zarar gören halkımızın kişisel bakımlarının, temizliklerinin yapılması için bizler de buradayız" dedi. 
Volkan Berber, her türlü koronavirüs önlemlerinin de alındığını Karşıyaka Belediyesi'nin kurduğu çadırda maske, eldiven ve dezenfektan gibi destekleri de sağladığını aktardı.
Berber, "Bizler de kullanmış olduğumuz aletleri sterilizasyon makinamızda hijyenini sağlayarak kullanıyoruz. Vatandaşlarımıza ücretsiz ve gönüllü olarak hizmet veriyoruz" derken, daha önce koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı getirildiğinde belediyenin spor salonuna topladığı evsiz yurttaşlara da benzer bir destek verdiklerini de aktardı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova Belediyesi’nden yarım milyon maske
Sonraki Haber Karşıyaka, Göztepe'ye set vermedi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?