ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'dan defansa transfer

Karşıyaka'dan defansa transfer

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'dan defansa transfer

Karşıyaka, defansın soluna Adnan Emir Koldere'yi transfer etti. 23 yaşındaki savunma oyuncusuyla 1.5 yıllık sözleşme imzalandı.

Karşıyaka, ara transfer döneminde 5'inci takviyesini Teknik Direktör Erkan Sözeri'nin hafta başında açıkladığı gibi defansın soluna yaptı. Yeşil-kırmızılı kulüp, defansın solunda Ferdi Burgaz'a alternatif olarak Çankaya Futbol Kulübü'nde forma giyen Adnan Emir Koldere'yi bünyesine kattı. Karşıyaka'nın 23 yaşındaki savunma oyuncusuyla 1.5 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi.

Futbola Samsunspor altyapısında başlayan Adnan Emir, daha sonra Başakşehir, Diyarbekirspor ve Çankaya Futbol Kulübü'nde görev yaptı. Genç oyuncu 3 kez U16 Milli Takım formasını giydi. Adnan Emir, sol bek pozisyonu dışında stoper ve sol kanat pozisyonlarında da görev yapabiliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmirli Eylül Türkiye 1.'si oldu
Sonraki Haber Cemil Tugay, İzmir Tabip Odası'nı ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?