ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’daki STK’ler çalışmalarını Kaymakam Demir’e anlattı

Karşıyaka’daki STK’ler çalışmalarını Kaymakam Demir’e anlattı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’daki STK’ler çalışmalarını Kaymakam Demir’e anlattı

Karşıyaka Sivil Toplum Kuruluşları Birliği (KSTK)’ ne bağlı dernekler Karşıyaka’ya yeni atanan Kaymakam Özkan Demir’e dernekleri ile çalışmaları hakkında bilgi verdi.

KSTK Başkanı Süleyman Özsakallı’nın çağrısı ile Tuna-Der’de bir araya gelen Karşıyaka Sivil Toplum Kuruluşları Birliği’ne bağlı 19 derneğin yönetici ve temsilcileri Kaymakam Demir’e derneklerini tanıtarak, kuruluşlarından bu yana yaptığı çalışmaları anlattı.
Toplantıya; Ulusal ve yerel olmak üzere Karşıyaka Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KASİAD), -Bostanlı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD), Muharip Gaziler Derneği, Kızılay Karşıyaka, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), 1881 Derneği, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD), Tuna Kültür ve Sanat Derneği (TUNADER), Geleceğim Ol Derneği (GOLD), Türkiye Yardımsevenler Derneği (TYSD), Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD), Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Karşıyaka Akademi Zihinsel Engelliler Derneği (KAZED), Türk Anneler Derneği, Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği, Koruyucu Aileler Derneği, Karşıyaka Yardımlaşma Derneği (KARYAD), Güler Çağdaş Sanat ve Kültür Derneği ve İzmir Sanat Kültür Eğitim Derneği (İSKEM) derneklerinin yönetici ve temsilcileri katıldı. 
Derneklerin yaşadığı sorunları da dinleyen Kaymakam Demir STK’leri çok önemsediğini Karşıyaka ailesinin bir ferdi olarak hizmet etmeye geldiğini, sorun varsa birlikte çözeceklerini söyledi.
Derneklerin yapılan çalışmalarını dikkatle dinleyen Demir, yapılan çalışmaları takdir ettiğini belirterek şunları söyledi: “Yapılan çalışmaları dinlerken Karşıyaka’nın farklı bir yer olduğunu bir kez daha anladım. Karşıyaka ailesinin bir ferdi olarak sizlerle çalışmaktan memnuniyet duyacağım. Bu güzel organizasyon için başta KSTK Yürütme Kurulu Başkanı Süleyman Özsakallı’ya ve sizlere teşekkür ederim”
KSTK Başkanı Özsakallı’da Birlik beraberliğe ihtiyacımız olan bu günlerde kendilerini kırmayarak toplantıya katıldığı için Kaymakam Demir’e teşekkür etti.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Gümrükçü'nün esnaf buluşmaları sürüyor
Sonraki Haber Karşıyaka, Ankara'da galibiyet arıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?