ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’daki STK’lar aralık ayında da etkinlikleri göz dolduracak

Karşıyaka’daki STK’lar aralık ayında da etkinlikleri göz dolduracak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’daki STK’lar aralık ayında da etkinlikleri göz dolduracak

Karşıyaka Sivil Toplum Kuruluşlarının (KSTK) aylık toplantısında aralık ayında gerçekleştirilecek etkinlikler belirlendi.

Karşıyaka Müftülüğünün ev sahipliğinde Nergiz Kuran Kursunda düzenlenen Kasım ayı toplantısında KSTK’ye bağlı derneklerin yapılan ve yapılacak çalışmaları ele alındı. 

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, İlçe Müftüsü İsa Gürler’inde katıldığı toplantıya KASİAD, TUNADER, ŞEFİYAD, Türkiye Yardımseverler, Muharip Gaziler, ADD, TESUD, TEMAD, KAZED, Türk Anneler, Türk Kadınlar Birliği, Çağdaş̧ Yaşamı Destekleme, Diyabetle Yaşam, KARYAD olmak üzere 25 derneğin Karşıyaka şube başkan ve temsilcileri katıldı.

KSTK Başkanı Süleyman Özsakallı her ay olduğu gibi Kasım ayı toplantısında KSTK ye bağlı STK’leri bir arada görmenin sevincini yaşadıklarını belirterek şunları söyledi. Bu toplantılarla daha güçleniyoruz. Daha çok sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirebiliyoruz. Bu toplantılar derneklerimizin sorunlarını çözme konusunda da katkı sunuyor. Aralık ayında yapılacak etkinlikler şunlar olacak.  Karşıyaka Müftülüğü ’nün 22.11.2022 Çarşı Kültür Mrkz. Kahramanlık Şiirleri ve Türküleri, 05.12.2022 Çarşı Kültür Mrkz. Kadın Hakları, ÇYDD 19.11.2022 Online Eğitim, ISKEM 20.11.2022 Hikmet Şimşek Kültür Mrkz. Balkan Şarkıları ,26-26.11.2022 Hikmet Şimşek Gençlik Müzik Festivali, Tunader -Kent Konseyi 01.12.2022 Ahmet Piriştina Kültür Mrkz. Bir Nota Bir Gülüş (Özel Gençler), ADD KARŞIYAKA ŞB. 05.12.2022 Ahmet Piriştina Kültür Mrkz. Ertelenen 10 Kasım Konseri, TUNADER 12.12.2022 Ahmet Piriştina Kültür Mrkz. Alev Alev Şarkılar

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ufuk Sarıca eleştiriliyor mu, eleştirilmeli mi?
Sonraki Haber İhtiyacımız var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?