ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'daki silahlı kavgada 2 kişi yaralandı

Karşıyaka'daki silahlı kavgada 2 kişi yaralandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'daki silahlı kavgada 2 kişi yaralandı

Karşıyaka'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı, 5 kişi gözaltına alındı.

Olay, saat 12.30 sıralarında Örnekköy Mahallesi 7424. Sokak'ta meydana geldi. Akşam tartışan iki gruptan Y.K. ve Y.E. bugün yine karşı karşıya geldi. Tartışma sırasında taraflar pompalı tüfeklerle birbirlerine ateş etti. Saçmaların isabet ettiği Y.K. ve Y.E. yaralanırken, büyüyen kavgaya mahalleli de dahil oldu. Çok sayıda iş yerinin camlarının kırıldığı kavga uzun süre devam etti.
İhbar üzerine mahalleye çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, bir özel hastaneye kaldırıldı. Polis, olaya karıştığı ileri sürülen 5 kişiyi gözaltına aldı. Gerginliğin sürmesi nedeniyle polisin, mahalledeki bekleyişi devam ediyor.Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Korkmaz, 27 Yaş Zihinsel Engelliler Kursunu ziyaret etti
Sonraki Haber Karşıyaka, Ziraat Türkiye Kupası'nda üst tura yükseldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?