ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'daki muhtarlar bir araya geldi

Karşıyaka'daki muhtarlar bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'daki muhtarlar bir araya geldi

Karşıyaka'daki muhtarlar bir araya gelerek "Hepimiz Birlikteyiz, Türkiye için görevdeyiz" dedi.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu 4. Olağan Genel Kurul’unda yönetime giren Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Fuat Pusat, genel kurul çalışmaları ve “Türkiye Muhtarları El Ele" projesi hakkında muhtarları bilgilendirdi.
Karşıyaka Belediyesi Kent Restoranda kahvaltıda bir araya gelen muhtarlar, mahallenin sorunlarını ve çözüm önerilerini tartıştı. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay da muhtarları ziyaret etti, onların sorunlarını dinledi. Başkan Tugay, Muhtarların çalışmalarına her zaman destek verdiklerini, muhtarların her zaman yanında yer alacaklarını söyledi.
Bahariye Mahallesi Muhtarı ve Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Fuat Pusat, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk’ün “Türkiye Muhtarları El Ele" projesi ile muhtarların birçok sorunun çözeceğini aktardı.
Pusat yaptığı konuşmada "Muhtar arkadaşlarımız, salgının başından beri sağlık çalışanları ile birlikte filyasyon ekipleri ve vefa gruplarında bizzat sahada çalıştı ve çalışıyor.  Muhtarlarımızın sağlıklı bir şekilde hizmet vermelerinin devamını sağlamaya çalışıyoruz” dedi.
Toplantıdan sonra muhtarlar Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile bir hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi'nden amatör futbol takımlarına destek
Sonraki Haber Sarıca: İyi bir Karşıyaka izletiyoruz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?