ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'daki kazada imam ve eşi hayatını kaybetti

Karşıyaka'daki kazada imam ve eşi hayatını kaybetti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'daki kazada imam ve eşi hayatını kaybetti

Karşıyaka'da yaşanan trafik kazasında cami imamı ve eşi hayatını kaybetti.

Kaza Yamanlar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karşıyaka Zübeyde Hanım Mahallesi'nde bulunan Yunusemre Camii İmamı Hasan İzci (61), teravih namazını kıldırmak için geçici görevle Yamanlar Mahallesi'ne gitti. Görev sonrası dönüş yolunda Hasan İzci'nin kullandığı otomobil, yokuş aşağı inerken takla attı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Jandarma yolda güvenlik önlemleri alırken otomobil içerisinde sıkıştığı belirlenen Hasan İzci ve eşi Makbule İzci (60), itfaiye ekipleri tarafından dışarı çıkartıldı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede ise, Hasan ve Makbule İzci çiftinin hayatını kaybettikleri belirlendi. Kazada hayatını kaybeden cami imamı Hasan İzci ve eşi Makbule İzci'nin cenazeleri, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ünsal, Donanmacı Mahallesi'ndeydi...
Sonraki Haber Sözeri: Şampiyonluk ve ikincilik şansımız olduğu sürece onun peşindeyiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?