ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’daki denetlemelere oda temsilcisi de katılacak

Karşıyaka’daki denetlemelere oda temsilcisi de katılacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’daki denetlemelere oda temsilcisi de katılacak

Karşıyaka’daki restoran, kafe ve buna benzer kuruluşların Korona Virüs önlemleri kapsamında yapılacak olan denetlemelere oda temsilcisinin de katılması kararlaştırıldı.

Bugün Karşıyaka Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda; Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır’ın başkanlığında, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü Koordinasyonu’nda yapılan toplantı çok olumlu geçti.
Toplantıya Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, Karşıyaka İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Emetli, İzmir Ticaret Odası Restaurant ve Cafe Temsilcisi Ercan Çelikkaya, İlhami Karabay, Çiğli Esnaf Odası Başkanı Arif Altıkulaç, Lokantacılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Soner Şahin, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görevli Dr. Nurhayat Kunduk, Karşıyaka Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürü Semra Demir katıldı.
Karşıyaka İlçe Kurumları ve meslek odalarından temsilcilerin katıldığı  toplantıda İl Hıfzıssıhha kararlarına istinaden Karşıyaka İlçesi’nde hizmet veren restoran, kafe, lokanta vb. kuruluşların denetimlerine oda temsilcilerinden birer katılımcı ile destek verilmesinin  uygun olacağı konusunda görüş birliğine varıldı.
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kızılay Karşıyaka, Cuma namazı öncesi maske, el dezenfektanı ve kolonya dağıttı
Sonraki Haber Kılıçdaroğlu’na Konak raporu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?