ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da yerde 1000 TL bulan kişi parayı polise teslim etti

Karşıyaka'da yerde 1000 TL bulan kişi parayı polise teslim etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da yerde 1000 TL bulan kişi parayı polise teslim etti

Demirköprü'de yerde 1000 TL bulan Çağrı Fidan, Demirköprü Mahalle Muhtarı İbrahim Akçe ile birlikte parayı poliste teslim etti.

Çağrı Fidan adli kişi Demirköprü Mahallesi 6168/1 sokak No:14 önünde 1000 TL buldu. Parayı alan Fidan, Demirköprü Mahalle Muhtarlığı'na giderek Muhtar İbrahim Akçe'ye haber verdi. Daha sonra Muhtar Akçe ve Fidan parayı Örnekköy Polis Merkezi Amirliği'nden gelen ekibe teslim etti.

Muhtar İbrahim Akçe "Mahalle sakinlerimizden Çağrı kardeşime sokağında bulmuş olduğu bir miktar parayı muhtarlığa gelip yardımcı olmamı istedi. Karşıyaka İlçe Emniyeti Örnekköy Polis Amirliği ekiplerine sahibine verilmek üzere para teslim edildi. Bu zamanda örnek davranışından dolayı Çağrı kardeşime ve Örnekköy Polis Amirliği ekibindeki memur arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 3 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Germiyan Köyü, Slow Food ve Germiyan Festivali
Sonraki Haber Türk Kızılay Karşıyaka'ya genel merkezden ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?