ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’da Winter Cup Turnuvası yapıldı

Karşıyaka’da Winter Cup Turnuvası yapıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da Winter Cup Turnuvası yapıldı

Yurt genelinde futbol organizasyonları yapan Ceylan Sportif ile Karşıyaka Belediyesi tarafından Hasan Türker Futbol Sahası’nda düzenlenen “Winter Cup Karşıyaka U10 Futbol Turnuvası” düzenlendi.

Altay, Altınordu, Balıkesirspor, Beşiktaş, Beylerbeyi, Bucaspor, Bursaspor, Göztepe, Karşıyaka, ve Manisa FK’nın katıldığı turnuvada Beşiktaş şampiyonluğa uzanırken, ikinci Altınordu, üçüncü de Altay oldu. Ersoy Ceylan Fair Play Ödülü ise Karşıyaka’ya verildi 
Winter Cup’a ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “İzmir’den, Manisa’dan, Balıkesir’den, Bursa’dan ve İstanbul’dan gelerek bugün burada bizlerle birlikte olan, izlemekten çok keyif aldığımız sevgili çocuklarımız; tekrar hoş geldiniz. İyi ki geldiniz ve bize bu güzellikleri yaşattınız. Onlarla birlikte, kulüplerinin temsilcilerini de saygıyla selamlıyorum, bu turnuvaya katıldıkları için teşekkür ediyorum. Çok güzel bir turnuvaya şahit olduk. Karşıyaka bildiğiniz gibi bir spor kenti; bağrından bugüne kadar binlerce çok değerli sporcu yetiştirmiş bir kent. Bu kimliğiyle beraber bu tür turnuvalara ev sahipliği yapması hepimize çok yakışıyor. Bu turnuvayı bize taşıyan sevgili Ceylan Sportif’e ve onunla birlikte destek olan HİS Travels’a çok teşekkür ediyorum. Bu sene turnuvamızın ikincisini yaptık. Bu unutulmaz finalden sonra üçüncüsünü şimdiden heyecanla ve dört gözle bekliyoruz. Geleceğin yıldız sporcularını hep beraber alkışlıyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay ve amatör kulüplerden dayanışma buluşması
Sonraki Haber Esnaf ve sanatkârlar Erdağlılar ile devam dedi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?