ANA SAYFA > EKONOMİ > Karşıyaka’da Volkan Berber’den Askıda Tıraş Uygulaması

Karşıyaka’da Volkan Berber’den Askıda Tıraş Uygulaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da Volkan Berber’den Askıda Tıraş Uygulaması

Karşıyaka’da 27 yıldır erkek berberliği yapan, siyasette de bir dönem aktif rol oynayan Volkan Berber, ilçede ilk kez "Askıda Tıraş" uygulamasına başlattığını açıkladı.

"Askıda ekmek" uygulamasının ardından başlayan projeyi kendi mesleğine uyarlayarak "Askıda tıraş" uygulamasına imza atan genç sanatkar daha önce birçok gönüllü projelere imza atmıştı.
Volkan Berber, “Askıda tıraş neden olmasın dedik. Biz de insanlara yardım edelim, öğrencileri, garibanları tıraş edelim istedik. Bu başlattığımız kampanyanın meslektaşlarımız arasında bir etki yaratıp daha da yayılacağını düşünüyorum.  Kampanyamız daha yeni ama uzun süreli olacağına inanıyorum. İlçemizdeki parklarda kalan birçok vatandaşımız var geçimini zor sağlayan, lise ve üniversite öğrencisi arkadaşlarımız var. Onlara da faydamız olsun istedim. Daha önce birçok projeye gönüllü olarak destek verdim. İzmir depreminde zarar gören; Bornova bölgesinde Karşıyaka Belediyesi’ne ait çadırda yaşamak zorunda kalan kardeşlerimize gönüllü olarak kişisel bakım hizmeti verdik. Covitten dolayı berberlerin kapatıldığı günlerde Karşıyaka Belediyesi ve İzmir Berberler Odası ile iş birliği yaparak erkek berberleri bayan kuaförler ve güzellik salonu İşletmecilerine toplam 600 erzak kolisini evlerine ulaştırdık… Yine sokakta yaşayan vatandaşlarımıza belediye tarafından eski lunaparkın içindeki kapalı spor salonunda barınma yeri sağlandı bizde bunun kişisel bakım tarafını üstlendik ve tam 80 kişinin kişisel bakımını sağladık. Bunları hiç bir para ve malzeme talep etmeden gönülden yaptığımız için de çok mutluyum. İhtiyaç sahibi olanlar gelip tıraş olabilirler" dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka CHP Kadın Kolları Genel Merkez'de...
Sonraki Haber Bostanlıspor U14'te lig hazırlığı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?