ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da voleybol spor okulu kış dönemi başlıyor

Karşıyaka'da voleybol spor okulu kış dönemi başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da voleybol spor okulu kış dönemi başlıyor

Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Spor Okulu’nda kış dönemi 5 Eylül Cumartesi günü başlıyor.

6-16 yaş arasındaki sporculara eğitim verecek olan Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Spor Okulu’nda kış döneminde çalışmalar Cumartesi ve Pazar günleri Çiğli Selçuk Yaşar Spor  Tesisleri’nde yer alan Dr.Tibet Kuzılcan Voleybol Salonu’nda yapılacak.

Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şubesi spor okullarından sorumlu yönetici Sonat Toraman zorlu pandemi sürecinde ilk önem verdiklerinin sporcuların sağlığı olduğunu belirtirken “Tesisimize girişinden itibaren tüm hijyen önlemlerimizi aldık. Antrenörlerimize gerekli bilgilendirmeyi yaptık. Bizim için öncelik sporcularımızın sağlığıdır.

Görevde olduğumuz beş yıllık süreçte altyapıda çok güzel ve güvendiğimiz bir yapı oluşturduk. Bu yapının da başlangıç noktası spor okulları. Aldığımız tüm sağlık önlemlerimizle güzel bir kış dönemi geçireceğimizi ümit ediyoruz" dedi.

Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Spor Okulu için 0 501 192 19 12 numaralı telefondan bilgi alınılabilir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sabır acıdır, meyvesi tatlıdır
Sonraki Haber Dünya İzmir’i daha da yakından tanıyacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?