ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da U19 fırtına gibi

Karşıyaka'da U19 fırtına gibi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da U19 fırtına gibi

Karşıyaka, TFF 3.Lig2de alt sıralara demir atarken, altyapı oyuncuları ise fırtına gibi esiyor.

Daha önce altyapıdan çıkan oyunculardan kurulu kadrosuyla A takımla 3'üncü Lig'de üst üste 2 kez Play-Off oynayan, ligde bu sene transfer yasağını kaldırıp beklediğini bulamayan Kaf-Kaf, koronavirüs pandemisi nedeniyle verilen 1.5 yıllık ara sonrası start alan U19 Bölgesel Gelişim Ligi'nde (BGL) grubunda altyapısıyla liderlik koltuğuna kuruldu.

U19 BGL 4'üncü Grup'ta bu sezon oynadığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet elde eden Karşıyaka, 13 puanla zirveye çıktı. Yeşil-kırmızılı ekip, 6 takımlı grupta Fethiyespor'u deplasmanda 2-1, iç sahada 4-2, Nazilli Belediyespor'u 2-0, Kuşadasıspor'u da 5-2 yenip, Bodrumspor'la 1-1 berabere kaldı. Geçen sezon A takımda da forma giyen altyapı patentli Mustafa Durgun, Ferdi Burgaz gibi isimlerle takviyeli kadrosu olan Kaf-Kaf, U19'da tek yenilgisini ise Bucaspor 1928'e 1-0 yenilerek aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'ya ceza!
Sonraki Haber Selanik İzmir hattı iki kenti birleştirecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?