ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da tüm etkinlikler iptal

Karşıyaka’da tüm etkinlikler iptal

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da tüm etkinlikler iptal

Karşıyaka Belediyesi, Afrin Operasyonu’nda şehit düşen askerlerimize saygı gereği, hafta boyunca gerçekleşecek tüm etkinliklerini iptal etti. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken bir dönemdeyiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Başkan Akpınar “Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Böyle bir süreçte birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz. Şehit haberleri yüreğimizi dağlıyor. İzmir’de de bu acıyı derinden hissediyoruz. Bizler de 14 Şubat ve hafta boyunca devam edecek etkinliklerimizi iptal ederek şehitlerimize saygımızı sunacağız. Hayatını kaybeden askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemizin başı sağolsun” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şehidimizi Karşıyaka'dan uğurladık...
Sonraki Haber Karşıyaka Ortaokulu’nun ana sınıfı öğrencileri şampiyon

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?