ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da Toplumsal Düşünce Günleri

Karşıyaka’da Toplumsal Düşünce Günleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da Toplumsal Düşünce Günleri

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen Toplumsal Düşünce Günleri 4-5 Şubat 2022 tarihlerinde yapılacak. Bu sürede panel, sunum, konser ve tiyatro gösterileri yer alıyor.

Bostanlı Suat Taşer Sanat Merkezi’nde ilk günü 10:30’da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek’in konuşmalarını yapacağı program; yazar Ahmet Şerif İzgören’in “Hayata Değer Katmak” başlıklı sunumuyla devam edecek. İzgören’in sunumu saat 11.30’da başlayacak. Programın ikinci kısmında “Basın ve İktidar” konulu panel düzenlenecek. Birgün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Aydın, gazeteci-yazar Rıdvan Akar ve Ayşen Şahin konuşmacı olarak katılacak. Saat 20.00’da Yasemin Göksu konseri ile ilk günü sonlandıracak.
Toplumsal Düşünce Günleri’nin ikinci gün programına Hikmet Şimşek Sanat Merkezi ev sahipliği yapacak. Program saat 11.30’da başlayacak. Karşıyaka’nın Şiiri başlıklı programa şair-yazar Hidayet Karakuş, gazeteci-şair Ünal Ersözlü ve şair-yazar Veysel Çolak katılacak. 
“Her Açıdan Pandemi Dönemi” başlıklı panele Başkent Üniversitesi İktisat bölümünden Prof. Dr. Ahmet Şahinöz, Gazi Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları bölümünden Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol ve gazeteci-yazar-televizyoncu İrfan Değirmenci konuk olacak. Saat 20.00’da Ankara Sanat Tiyatrosu “Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü” adlı tiyatro gösterisini sergileyecek.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Müftülükten ihtiyaç sahiplerine kömür desteği
Sonraki Haber Karşıyaka ve Bayraklı'da 5 adrese baskın...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?