ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da tenisin Romanını yazıyorlar

Karşıyaka'da tenisin Romanını yazıyorlar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da tenisin Romanını yazıyorlar

Karşıyaka İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Karşıyaka'da tenisin Romanını yazmaya başladı...

Karşıyaka başta olmak üzere İzmir'de ikamet etmekte olan Roman çocuklarına tenis öğretmek üzere projelendirilen "Tenisin Romanını yazıyoruz" bugün Karşıyaka Örnekköy Zübeyde Hanım Tenis Eğitim Merkezi Kortlarında başladı. Raketle topa ilk vuruşu Karşıyaka İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Musa Yelek yaptı.
Anlamlı projede başrolu Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır'ın oynadığını ve büyük destek verdiğini ifade eden Karşıyaka İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Musa Yelek, "Bu proje ile ilimizde ikamet eden dezavantajlı durumda bulunan 7- 14 yaş aralığında Roman Çocukların Kort Tenisi ile tanıştırılması ve kurslara devamlılığını sağlamak, böylelikle sağlıklı, öz güven sahibi, duyarlı ve toplama yararlı gençlerin kazandırılmasını amaçlıyoruz. Ayrıca proje kapsamnda, bağımlılık ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması spor yaparak faydalı bir bireyler olması için Karşıyaka Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce Tenisin Romanı yazılıyor projesini başlatmış bulunuyoruz Zübeyde Hanım Tenis Eğitim Merkezinde yapılacak olan kursumuz 4 hafta sürecek olup kurs sonrası katılım sağlayan sporculara çeşitli hediyeler verilecektir."

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Müftülüğü 18 Mart için şiir yazma yarışması düzenledi
Sonraki Haber İzmir büyük buluşmaya hazırlanıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?