ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’da streetball heyecanı

Karşıyaka’da streetball heyecanı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da streetball heyecanı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı büyük coşkuyla kutlamaya hazırlanan Karşıyaka, Atatürk gençliğini basketbol şöleninde buluşturacak. Karşıyaka Belediyesi ile Pınar Karşıyaka işbirliğiyle Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda gerçekleştirilecek sokak basketbolu turnuvasına, 15 Mayıs’a kadar başvuru yapılabilecek.

Üçer kişilik takımlarla oynanması nedeniyle “3x3 Streetball” adıyla anılan turnuva, Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) takvimine girmeyi başardı. Önemli sponsorların destek verdiği organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, “Önümüzdeki yıl daha çok takımın katılmasıyla organizasyonu büyütmeyi hedefliyoruz. Ayrıca rekreasyon alanı dışındaki sahalarda da maçlar oynatarak alanı genişletmek de planlarımız arasında” diye konuştu. 

Bostanlı Rekreasyon Alanı’ndaki basketbol sahalarında 32 takımla gerçekleşecek turnuva, şenlik havasında olacak. Organizasyona katılmak isteyen takımlar, 15 Mayıs’a kadar Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’na kayıt yaptırabilecek. 18 Mayıs’ta başlayacak organizasyon, 19 Mayıs Pazar saat 19.45’teki ödül töreni ve konserle son bulacak. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Play-Off ilk maçında Van Büyükşehir'i ağırlıyor
Sonraki Haber Bayraklı'ya doğa harikası yeni cazibe merkezi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?