ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da STK’lar dayanışması

Karşıyaka’da STK’lar dayanışması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da STK’lar dayanışması

Karşıyaka’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve Karşıyaka Belediyesi, “Karşıyaka Dayanışma Platformu” çatısı altında buluşmaya başladı.

Proje kapsamında ilk etapta çağrılan STK temsilcileriyle bir araya gelen Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay Karşıyaka’da STK’ların güç birliği oluşturmaya çaba harcaması gerektiğini vurguladı. 
Bu konuda Karşıyaka Belediyesince yönetilen “karsiyakadayanismasi.org" adresli internet sitesi üzerinden ihtiyaç sahipleri ile yardımseverleri bir araya getirmek de amaçlanıyor.
Davetli STK’ların bir araya geldiği ve eylül ayında düzenlenen toplantılarda alınan ortak kararlar doğrultusunda platformun işleyişi belirlendi. Güven ve gönüllülük esasına dayalı bir yardımlaşma sistemi oluşturuldu.
Proje kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlar; nakdi destek, erzak, kırtasiye malzemesi, hasta yatağı, psikolojik destek, elektrik ve su fatura ödemesi, burs, bilgisayar ve tablet gibi pek çok farklı kalemde yardım talebinde bulunulabiliyor. 
Karşıyaka Dayanışma Platformu’nu ‘Bir Karşıyaka projesi’ olarak tanımlayan Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Karşıyaka’nın en büyük gücü olan sivil toplum örgütlerine, bu örnek oluşuma sağladıkları katkılar için çok teşekkür ediyorum. Salgın süreciyle birlikte gittikçe ağırlaşan sosyo-ekonomik sorunların yükünü, dayanışmayla azaltacağımıza inanıyoruz. Bu yolda her bireyin katkısı çok önemli ve değerlidir. Maddi olarak küçük görünen bir yardım bile, zor durumdaki bir vatandaşımızın yuvasını aydınlatabilir, bir çocuğun geleceğini değiştirebilir. Bu anlayışla Karşıyaka Dayanışma Platformu olarak, küçük ya da büyük demeden imkanı olan herkesten destek bekliyor, dayanışmamızı hep birlikte çığ gibi büyütmeye çağırıyoruz” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Petkimspor'a fark yaptı...
Sonraki Haber Karşıyaka, Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü'nü konuk ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?