ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da sokak hayvanları için anlamlı iş birliği

Karşıyaka'da sokak hayvanları için anlamlı iş birliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da sokak hayvanları için anlamlı iş birliği

Karşıyaka Belediyesi, sivil toplum örgütleri ve hayvanseverler ile birlikte sokakta yaşayan can dostların temel ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmaya devam ediyor.

Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Torbalı Carrefour mağazası, Hayvanların Yaşam Hakları Federasyonu (HAYKONFED) ve Ege Hayvan Hakları Federasyonu (EGEFED) ile iş birliği yapan Belediye, Tay Park’ta mama dağıtım etkinliği gerçekleştirdi. Carrefour tarafından bağışlanan toplam 750 kilogram köpek maması, iki federasyon tarafından belirlenen hayvanseverlere ulaştırıldı. 

Tüm katkıda bulunanlara teşekkür eden Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Carrefour mağazasının sokak hayvanları için değerlendirilmek üzere bağışladığı köpek mamalarını, HAYKONFED ve EGEFED aracılığıyla hayvanseverlerimize ulaştırdık. Bir nebze de olsa sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını karşılayacak bu anlamlı destek için tüm katkı sağlayanlara teşekkür ediyoruz. Dayanışma ve hayvanseverlik bilinci içerisinde bu tür çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şampiyonluk yaşatan 3 antrenöre vefa...
Sonraki Haber İzmir’in çevre yatırımları için 2 yılda 5,5 milyar lira harcandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?