ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da silahlı kavga

Karşıyaka'da silahlı kavga

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da silahlı kavga

Karşıyaka'da bir kıraathanede çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

Donanmacı Mahallesi'ndeki bir kıraathanede aralarında alacak meselesi bulunduğu öğrenilen iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.E. (52) ile S.E. (22) yanlarındaki tabancayla ateş açtı. Olayda A.D. (18) sol bacağından, F.A. (35) karnından, E.A.S. (34) de bacağından yaralandı. Şüpheliler olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Karşıyaka'da özel bir hastanede tedavi altına alınan F.A'nın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Yaralılardan A.D'nin yaklaşık 10 gün önce aynı kişilerle çıkan kavgada, sağ bacağından tabancayla vurulduğu ve hastanede tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi. Polis, kaçan şüphelileri yakalamak üzere çalışma başlattı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 2
Önceki Haber Ücretsiz yemekler hazır
Sonraki Haber Karşıyaka, NHZ Havran Belediyespor'u rahat geçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?