ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da sakatlıklar düşündürüyor...

Karşıyaka'da sakatlıklar düşündürüyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da sakatlıklar düşündürüyor...

Cumartesi günü evinde Pazarspor'u yenerek 4'te 4 yapmayı hedefleyen Karşıyaka'da defans hattındaki eksikler teknik ekibi düşündürüyor.

Yeşil-kırmızılı takımda stoper Erdinç ve sağ bek Erdem son olarak sakatlıkları nedeniyle Amasyaspor deplasmanında forma giyemedi. Adale yırtığı olan iki oyuncudan Erdinç'in bu hafta da forma giyemeyeceğiz, Erdem'in durumunun ise yeniden çekilecek MR'ın ardından netlik kazanacağı öğrenildi. Amasya deplasmanında Erdinç'in yokluğunda görev yapan stoper İsmail ile Erdem'in yerine şans bulan sağ bek Bilal sarı kart cezalısı durumuna düştü. Amasya filelerini havalandıran stoper Alpay'ın kaşının açıldığı ancak görev yapabileceği belirtildi. Teknik direktör Erkan Sözeri'nin bu hafta Erdem'in yetişmemesi halinde sağ kanat Cenk Ahmet'i savunmanın sağına çekebileceği ifade edildi. Stoperde ise Alpay'ın yanında son 2 maçta yedek soyunan Alper'in oynaması bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cemil Tugay: İzmir Büyükşehir Belediyesi elleri temiz, yürekleri temiz insanlar tarafından yönetilecek
Sonraki Haber Tunç Soyer sessizliğini bozdu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?