ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da revizyon kapıda...

Karşıyaka'da revizyon kapıda...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da revizyon kapıda...

Karşıyaka'da sezonun ikinci yarısında kulübe dönen teknik direktör Erman Güracar'ın yanı sıra kadrodaki 10 futbolcunun sözleşmesi sona erdi.

Yıllardır kadroda yer alan takım kaptanı Mustafa Aşan'ın yanında Recep, Soner Birinci, Fatih Aydın ve Burak Başkaya'yla henüz sezon bitmeden yollarını ayıran Kaf-Kaf'ta 10 ismin daha durumu belirsiz. Takımın en eski futbolcuları olan Metin ve son haftalarda kadroya alınmayan Cenk ile as kadrodan Yusuf, Özgür, Fatih Taşdelen, Fatih Ergen, Namık Barış, Erdoğan, Aykut ve kiralık gelen Ferhat'ın sözleşmeleri sona erdi.

Yeşil-kırmızılı kulüpte mevcut kadrodan Ali Say, Yılmaz, Emre Gemici, Onur Kolay, Batuhan Akyüz, Burak Karapınar, Caner, Enes, Ertuğrul, Ferdi ve Mustafa Durgun'un kontratları ise sürüyor. Son 2 yılda yaptığı 33 transfere rağmen şampiyonluk hedefine ulaşamayıp üst üste 6. sene de 3. Lig'de yer alacak Karşıyaka'da sözleşmesi biten ve şimdiden ayrılan oyuncuların çokluğuyla yeni sezon öncesi kadroda kapsamlı bir revizyon yapılması öngörülüyor. Karşıyaka'da yönetimin teknik direktör konusunda alacağı karar ise belirsiz.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hatay için el ele
Sonraki Haber EÜ Fen Fakültesi ve LÖSEV arasında iş birliği protokolü imzalandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?